MENU

Budapest Survival Map

1833
2

Egyre gyakrabban történnek lázadások a világ és környező országok nagyvárosaiban – ilyenkor pedig az okostelefon és az online térképek mit sem érnek. A nyomtatott térképnek köszönhetően azonban még ilyen helyzetekben sem maradunk segítség nélkül. A fővárosról készült túlélőtérkép, a Budapest Survival Map nagyszerű segédeszköz, amellyel tájékozódhatunk a közeli metróállomások, gyógyszertárak, továbbá, biztos ami biztos, fegyverboltok helyzetéről is.

A térkép azok számára lehet hasznos, akik nem menekülnének el a fővárosból lázadás, háborús helyzet, apokalipszis vagy zombiinvázió bekövetkeztekor. A térképen szerepelnek a rendőrőrsök, kórházak, gyógyszertárak, fegyverboltok, benzinkutak és metróállomások. Ezek a helyek a túlélés szempontjából nagyon hasznosak lehetnek.

Fegyver beszerzése céljából a rendőrőrs és a fegyverbolt lehet a legjobb desztináció. Gyógyszer, kötszer, vagy bármilyen gyógyászati és orvosi eszközök kórházak, illetve gyógyszertárak meglátogatásával vehetők igénybe. A legjobb búvóhely a felszín alatt rejlik, ehhez nyújtanak segítséget a térképen megjelölt metróállomások lejárói.

 

Cikkek a projektről:

444.hu: Önnek már van terve zombiapokalipszis esetére?

hg.hu: Zombik ellen is véd a budapesti metró

urbanplayer.hu: Hiánypótló, budapesti túlélőtérkép lázadások…