Budapest Survival Map

Egyre gyakrabban történnek lázadások a világ és környező országok nagyvárosaiban – ilyenkor pedig az okostelefon és az online térképek mit sem érnek. A nyomtatott térképnek köszönhetően azonban még ilyen helyzetekben sem maradunk segítség nélkül. A fővárosról készült túlélőtérkép, a Budapest Survival Map nagyszerű segédeszköz, amellyel tájékozódhatunk a közeli metróállomások, gyógyszertárak, továbbá, biztos ami biztos, fegyverboltok helyzetéről is.
A térkép azok számára lehet hasznos, akik nem menekülnének el a fővárosból lázadás, háborús helyzet, apokalipszis vagy zombiinvázió bekövetkeztekor. A térképen szerepelnek a rendőrőrsök, kórházak, gyógyszertárak, fegyverboltok, benzinkutak és metróállomások. Ezek a helyek a túlélés szempontjából nagyon hasznosak lehetnek.
Fegyver beszerzése céljából a rendőrőrs és a fegyverbolt lehet a legjobb desztináció. Gyógyszer, kötszer, vagy bármilyen gyógyászati és orvosi eszközök kórházak, illetve gyógyszertárak meglátogatásával vehetők igénybe. A legjobb búvóhely a felszín alatt rejlik, ehhez nyújtanak segítséget a térképen megjelölt metróállomások lejárói.